EnglishDansk

Billund Limousine Service ønsker dem tillykke med det forestående bryllup.

Deres bryllupskørsel er i særdeles erfarne hænder hos os. Vi har siden 1992 kørt mere end 1500 brudepar.

RR1_Bryllup

Eksempel på bryllupskørsel :
Bruden og hendes ledsager afhentes. Herefter køres de rundt på en lille tur, for at de har tid til , at få nerverne på plads.

Bruden og ledsageren ankommer præcist til kirken.

Under vielsen, pynter chaufføren vognen med flag og finder den kølige Champagne frem. Til eventuelle brudepiger og -svende er der selvfølgelig tænkt på kolde sodavand og slik.

Efter vielsen når brudeparret er kommet ud af kirken, venter vi på, at gæsterne har lykønsket og taget de billeder de skal. Derefter køres brudeparret til fotografen. Undervejs får brudeparret serveret en flaske Champagne, da de som regel er tørre i halsen efter deres JA!

Hos fotografen venter vi selvfølgelig på brudeparret, for herefter at køre dem til feststedet. Hvis tiden tillader det, tager vi gerne en "omvej", så brudeparret får mulighed for at slappe lidt af.

Vel fremme ved feststedet, modtages brudeparret af gæsterne.

Ønskes det, kan limousinen komme og afhente brudeparret efter festen. Her vil chaufføren så byde på en romantisk "måneskinstur".

Vore chauffører, som alle er erfarne folk ved sådanne arrangementer, skal nok sørge for, at alt kommer til at gå lige efter "bogen".